Κατασκευή Eshop Ιωάννινα

Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα (Eshop) λειτουργεί ως μια ισχυρή πλατφόρμα για την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στους πελάτες σας, όλο το εικοσιτετράωρο. Η επιχείρησή σας και οι υπηρεσίες/προϊόντα που παρέχετε αποκτούν γρήγορη και ευρεία έκθεση, εν ριπή οφθαλμού.

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα έχουν γίνει η πιο καθιερωμένη επιχειρηματική αγορά στον κόσμο και εκεί παίζει ο ζωτικός ρόλος των φιλικών προς τον χρήστη ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

κατασκευή eshop

Χαρακτηριστικά

  • Responsive Design – Προσαρμογή σε όλες τις οθόνες
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση
  • Απεριόριστες κατηγορίες προϊόντων
  • Παρουσίαση προϊόντων με εικόνα, περιγραφή, χαρακτηριστικά, τιμή
  • Διαχείριση παραγγελιών και πωλήσεων
  • Ρύθμιση κατάστασης παραγγελίας
  • Προβολή και διαχείριση πελατών
  • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
  • Τιμή προϊόντος: Κανονική και τιμή προσφοράς
  • Wishlist και αναζήτηση προϊόντων

Responsive Design

Στην εποχή των smartphone και των tablet, η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, επιβάλεται να εμφανίζεται σωστά και χωρίς προβλήματα σε οποιαδήποτε smart και mobile συσκευή. Όλες οι ιστοσελίδες και eshop που δημιουργούμε στην 19CLOUDS, έχουν responsive σχεδιασμό για να μην χάνεις επισκέπτη/πελάτη από πουθενά.

Checkout – Πληρωμές

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία ενός eshop, είναι το checkout και η διαδικασία πληρωμής. Είναι πολύ σημαντικό για τον πελάτη, η διαδικασία πληρωμής και ολοκλήρωσης μίας αγοράς, πρέπει να είναι εύκολη και γρήγορη. Το Checkout στα eshop που δημιουργούμε περιλαμβάνουν Guest Checkout, μία διαδικασία χωρίς να χρειάζεται ο επισκέπτης/πελάτης να κάνει εγγραφή για να αγοράσει ένα προϊόν. Αυτό είναι μία ευκολία αλλά και ταχύτητα για τον πελάτη μας.

Κατηγορίες Προϊόντων

Σε κάθε eshop που δημιουργούμε, δεν περιορίζουμε την ποσότητα των κατηγοριών ή υποκατηγοριών.

Παρουσίαση Προϊόντων

Κάθε προϊόν της λίστας σας, περιλαμβάνει φωτογραφίες, περιγραφή, χαρακτηριστικά και τιμή (κανονική τιμή και τιμή προσφοράς).

Διαχείριση Παραγγελιών

Η διαχείριση των παραγγελιών σας γίνεται μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Διαχείριση Πελατών

Η διαχείριση των πελατών σας γίνεται μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Ρύθμιση Κατάστασης Παραγγελίας

Με το εργαλείο Ρύθμιση Κατάστασης Παραγγελίας, μπορείτε να ρυθμίζετε αλλά και να ενημερώνετε ο πελάτης σας για την κατάσταση της παραγγελίας του (πληρωμένη, απεσταλμένη κλπ.)

Απεριόριστος Αριθμός Προϊόντων

Όπως και στις κατηγορίες, έτσι και στον αριθμό προϊόντων. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων και κωδικών του καταστήματός σας.

Wishlist & Αναζήτηση Προϊόντος

Με το εργαλείο Wishlist ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει μία λίστα με ένα ή περισσότεα προϊόντα του καταστήματός σας και να επιλέξει την αγορά του/τους κάποια άλλη στιγμή.

Με το εργαλείο της αναζήτησης, ο πελάτης/επισκέπτης, μπορεί να αναζητήσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει με βάση λέξεων κλειδιών, χρώματος, νούμερων αν πρόκειται για ρούχο κλπ.