Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με αξιοπιστία και ασφάλεια συναλλαγω΄ν.

Κατασκευή Eshop

Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα (Eshop) λειτουργεί ως μια ισχυρή πλατφόρμα για την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στους πελάτες σας, όλο το εικοσιτετράωρο. Η επιχείρησή σας και οι υπηρεσίες/προϊόντα που παρέχετε αποκτούν γρήγορη και ευρεία έκθεση, εν ριπή οφθαλμού.

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα έχουν γίνει η πιο καθιερωμένη επιχειρηματική αγορά στον κόσμο και εκεί παίζει ο ζωτικός ρόλος των φιλικών προς τον χρήστη ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στην 19CLOUDS δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο την ευκολία του διαχειριστή, την λειτουργικότητα για τον επισκέπτη και φυσικά τις πωλήσεις. Η συνεχής αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων αλλά και το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για την δημιουργία αξιόπιστων eshop, στην 19CLOUDS αναπτύσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες ecommerce που προσφέρουμε, δημιουργώντας λύσεις για όλες τις απαιτήσεις.

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα με έμφαση στη λειτουργικότητα, σύγχρονο design και παροχή βέλτιστης εμπειρίας στους πελάτες σας.

Responsive Design

Το νέο σου eshop "παίζει" σε οποιαδήποτε συσκευή (pc, smartphone, tablet, smartTV).

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμές προϊόντων μέσω αντικαταβολής, κατάθεσης, PayPal ή πιστωτικής κάρτας.

Κατηγορίες Προϊόντων

Σε κάθε eshop που δημιουργούμε, δίνουμε την δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων κατηγοριών και αριθμού προϊόντων.

Γρήγορο Checkout

Μία διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς χωρίς ο πελάτης να κάνει εγγραφή για αγορά ενός προϊόντος.

Κατασκευή Eshop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν γίνει η πιο καθιερωμένη επιχειρηματική αγορά στον κόσμο και εκεί παίζει ο ζωτικός ρόλος των φιλικών προς τον χρήστη ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Έχεις απορίες;

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ, για να λύσουν κάθε σου απορία και για να σου προτείνουν λύσεις για το δικό σου project.

Scroll to Top