Κατασκευή Ιστοσελίδων Λαμία

Ο ιστότοπος της επιχείρησής σας είναι η ψηφιακή σας υποδοχή για τους πελάτες και τους επισκέπτες. Προσφέρετέ τους μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία που θα παρατείνει τη διαμονή τους και θα τους ενθαρρύνει για επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων της εταιρείας μας, δημιουργούνται έχοντας κατά νου τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και αισθητική για να δημιουργήσουμε μοναδικές και εξαιρετικές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Στην 19CLOUDS επικεντρωνόμαστε πρώτα στις απαιτήσεις των πελατών μας για να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς τους στόχους.. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία high-end, αισθητικά λειτουργικών λύσεων web, εστιασμένες σε διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, για ισχυρή εμπειρία χρήστη.

BUSINESS VALUE MATTERS
Πίσω από αυτό που προσφέρουμε, κρύβεται ο έξυπνος σχεδιασμός, οι επιμελείς προσπάθειές μας και η έγκαιρη εκτέλεση. Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν μόνο με την κατασκευή ιστοσελίδων. Δίνουμε επίσης τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη αξία από αυτά.

Δεν παρέχουμε απλώς μία ιστοσελίδα, παρέχουμε μία εξαιρετικά λειτουργική ιστοσελίδα που έχει σκοπό να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας, στην ηλεκτρονική αγορά. Προσθέτουμε αξία σε κάθε ιστότοπο που δημιουργούμε, για κάθε επαγγελματικό κλάδο όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η υγεία, τα ταξίδια, η εκπαίδευση ή η εταιρική ιστοσελίδα.

κατασκευή ιστοσελίδων

Υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και με 18 χρόνια εμπειρίας, εκμεταλευόμαστε όλα τα σύγχρονια εργαλεία για να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Ενισχύουμε την εικόνα της επιχείρησής σας με κατασκευή ιστοσελίδων που ακολουθεί τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών σας ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και την φιλοξενία της (web hosting) στις υποδομές της εταιρείας μας.

 • Διαχείριση Περιεχομένου

  Όλες οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στο δημοφιλέστερο CMS, το WordPress. Έτσι, δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας, να διαχειρίζεται ο ίδιος την ιστοσελίδα του μέσα από ένα εύχρηστο panel.

 • Responsive Design

  Ένα πολύ μεγάλο ποστοστό επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο, είναι μέσω κινητών τηλεφώνων ή tablet. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε πληρούν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις οθόνες (pc, mobile, tablet, smart tv).

 • SEO (Search Engine Optimization)

  Με τον όρο SEO εννοούμε την την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Σε όλα τα project μας περιλαμβάνεται το βασικό πλάνο SEO. Καταχώριση της ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης μέσω του Google Search Console και δημιουργίας δυναμικού sitemap.

 • Analytics

  Εγκατάσταση του Google Analytics. Μέσω του δημοφιλέστερου εργαλείου στατιστικών επισκεψιμότητας, το Google Analytics, θα έχετε την δυνατότητα παρακολούθησης των στατιστικών επισκψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσα από ενα γραφικό περιβάλλον.

κατασκευή ιστοσελίδας

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ενδεικτικό Πελατολόγιο