Γνωρίστε μας

H 19Clouds είναι μία ελληνική εταιρεία και δυναμικά αναπτυσσόμενη, με έδρα της πόλη της Λαμίας. Δραστηριοποιείται στον χώρο του Web Hosting του  Radio Streaming και του Web Development σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή έγινε το 2004, με τα χρόνια αποκτήσαμε εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη για τους web developers, τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Δημιουργούμε τις υπηρεσίες μας με τεχνολογία κορυφαίας ποιότητας και προσφέρουμε εξαιρετική γρήγορη υποστήριξη 24/7.

Ο στόχος μας ήταν και είναι ξεκάθαρος. Αποτελεσματικές υπηρεσίες Διαδικτύου και οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας.

Οι υπηρεσίες της 19CLOUDS, περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα. Από την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, μέχρι την φιλοξενία ιστοσελίδων, VPS και Radio Streaming.

Με servers σε 4 data centers στην Ευρώπη, δεσμευόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν Shared Web Hosting, Hosting μετωπωλητών, VPS Hosting και Radio Streaming.

Στην 19CLOUDS, δεσμευόμαστε και για την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησή σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες και eShops, στα μέτρα της επιχείρησή σας, user friendly για την μέγιστη εμπειρία πλοήγησης των χρηστών και ασφάλεια με συνεχής ενημερώσεις των εφαρμογών.

Χρησιμοποιούμε μετρήσιμα εργαλεία, παρακολουθούμε την εξέλιξη της ιστοσελίδας σας και προτείνουμε τα επόμενα βήματα.

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία: 19CLOUDS Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: 19CLOUDS
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.: 161582354000
Α.Φ.Μ.: EL801691408
Τ.Κ.: 35131
Διεύθυνση: Όθωνος 1 (ημιώροφος), Λαμία – Ελλάδα

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε κάθε σας απορία. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2231022277, στο hello@19clouds.com ή κλικ στο button για να έρθετε σε επαφή μαζί μας.